Asude Kalebek (Kulüp Raşel) Kimdir? Kaç Yaşındadır?
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Asude Kalebek (Kulüp Raşel) Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Asude Kalebek kimdir, Kulüp Raşel kimdir kaç yaşında, nereli, oynadığı dizi filmler neler? Netflix platformunun Top10’da 1 Numarada ki dizisi “Kulüp” oyuncularından en  çok aratılan isim olan Asude Kelebek son zamanların en çok aratılan isimleri arasında yer almaktadır. Kulüp dizisinde Raşel karakterini canlandıran Asude Kalebek hakkında şuan için pek bilgiye rastlanmıyor. Asude Kalebek şuan Boğaziçi Üniversitesinde öğrenimine devam etmektedir. Aynı zamanda İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosunda sahne aldığı bilinmektedir.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
Asude Kalebek (Kulüp Raşel)
Asude Kalebek (Kulüp Raşel)

Netflix’te yayınlanan yeni Türk dizisi Kulüp kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi ve kısa sürede büyük beğeni topladı. 6 bölümden oluşan 1. sezonu ile büyük ilgi gören Kulüp dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Yahudi olan ve hamile kaldığı sevgilisini öldürerek hapse giren Yahudi Matilda’nın afla birlikte hapisten çıkmasını ve yetimhaneye bırakılan kızı Raşel ile yıllar sonra yeniden bir araya gelmesini konu alıyor. Kulüp dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci ve Metin Akdülger yer alıyor. Dizide özellikle Salih Bademciliğinin oyunculuğu alkış topladı.

Dizide dikkat çeken isimlerden biri de Raşel karakterine hayat veren genç oyuncu Asude Selma Kalebek oldu. Hem oyunculuğu hem de duru güzelliği ile karakterini tam yansıtan Asude Selma Kalebek kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

Kulüp dizisi Raşel karakteri kimdir: 
Kulüp isimli dizide eski bir mahkumu canlandıran Gökçe Bahadır yani Matilda’nın kızı Raşel karakterine hayat veren isim Asude Selma Kalebek’tir.

Asude Selma Kalebek  kimdir: 18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu olan Asude Selma Kalebek Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisidir. Aynı zamanda okulunun haricinde kendisini oyunculuk alanında geliştirmektedir.

Asude Selma Kalebek İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’ nda eğitimine devam etmektedir.

Asude Selma Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosundaki sahne çalışmaları yanı sıra 2021 yılında Netfix’in Türk yapımı dizilerinden biri olan Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Dizide Raşel karakterini canlandırdı.

Asude Kalebek Kaç Yaşındadır?

Kulüp Dizisinin gözde oyuncularından Raşel ismini canlandıran Asude Kalebek 18 Haziran 1999 yılında doğmuştur.

Asude Kalebek Sosyal Medya Hesapları

İnstagram : @asudekalebek

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat