Bergen izle Full HD Donmadan Seyret
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Bergen izle Full HD Donmadan Seyret

Bergen filmi izle seyret, Konusu; Hepimizin acıların kadını olarak tanıdığımız o muhteşem kadının yaşamına odaklanıyor, onun hikayesini bilenler bilir kocası tarafından yüzüne asit atılarak işkence edildiği bilinen sanatçının yaşadığı şeyler hiç de kolay olaylar değil. Özellikle günümüzde kadına şiddetin yaygın olduğu biliniyor film tam da bu noktada dikkatleri üzerine topluyor. Filmin gişe rekorları kıracağını tahmin ediyoruz, baş rol oyuncumuzun başarısı da takdire şayandır. Vizyondaki Filmleri izle. bergen full izle, bergen hd izle, bergen izle

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
Bergen izle Full HD Donmadan Seyret
Bergen izle Full HD Donmadan Seyret

Bergen Oyuncuları; Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran, Arif Pişkin, Ali Seçkiner Alıcı, Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayaksen… Türk Filmleri izle

2022 yılında vizyona girecek olan acıların kadını Bergen izle filmi, yönetmenliğini Mehmet Binay ve M. Caner Alper!in yaptığı bir filmdir. Yerli filmler kategorisinde bulunan Bergen full izle filmi, biyografi filmleri türünde yer alan bir dram filmidir. Gerçek bir hikaye olan ve ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatacak olan filmin vizyona giriş tarihi 2022 yılı olarak belirlenmiştir.

Kezzaplı saldırı

Halis Serbes bir kiralık katile 500 bin lira vererek İzmir’e gönderir. 31 Ekim 1982 gecesi İzmir Alsancak’ta New York adındaki pavyonun kapısında Bergen annesiyle birlikte bir taksiye binmek üzereyken, kiralık saldırgan şarkıcının üzerine bir kova kezzap attı. Bergen, daha sonra yapılan bir mülakatta olay anını şöyle anlatacaktı:

Bergen Filmi Full HD izle

Merakla beklenen Bergen full izle filminin oyuncu kadrosunda ise Bergen karakterini canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah başrolde yer alırken, Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ali Seçkiner Alıcı, Tilbe Saran gibi oyuncular yer almaktadır. Hayatını sadece 30 yıl yaşayabilen güzel şarkıcı Bergen, tek isteği şarkı söylemektir. Ayrıca hayatını ölümüne aşık olduğu Halis’e adamıştır. Ancak Halis’in kıskanç krizleri ilk önce yüzüne kezzap atarak Bergen’in güzelliğini elinden alır ve daha sonra tek bir kurşunla hayatına son verir.

İlkokuldan sonra direk konservatuvara başlayan Bergen, burada tüm sınavlarını başarıyla ve birinciliklerle geçer. Asıl adı Belgin olan ünlü şarkıcının tek isteği ise şarkı söylemektir. Hayatında ilk darbeyi, taksi şoförü ilk aşkı Yalçın’dan yiyen Bergen, zorla kendisine sahip olan Yalçın’ın kendisine başka biriyle evleneceğini söylemesiyle yemiştir.

Okulu bıraktıktan sonra sahne hayatına atılır ancak yaşı küçük olduğu için yaşını da büyük gösterirler. Bergen izle adını bir gazetede Norveç kasabası olan Bergen’i gördüğünde beğenen ve bu ismi kullanmaya karar vermesiyle Bergen ismini alan ünlü sanatçı, artık yeni sahne adıyla ğnlenmeye başlamıştır.

Bergen’in ilk aşkı

İlk aşkı Yalçın’ı unutmak için çareyi şarkılarında bulduğu bir sırada, Adana’da başlayan ve onu takıntı haline getiren Halis ile tanışır ve Halis onun için en büyük aşkı olur. Ancak Halis, başka biriyle evli ve kıskanç bir adamdır. O kadar takıntılı olan Halis’in herşeyi yalan olsa bile, her seferinde Bergen’i kandırmaya çalışmıştır.

En sonunda Halis karısından boşandıktan sonra, Bergen ile sahneyi bırakması şartıyla evlenirler. Ancak sonrasında yaşanan olaylar onu “Acıların Kadını” olarak anılmasına neden olmuştur. Gerçek ve acılı bir hayat hikayesinin beyaz perdeye aktarıldığı Bergen izle filmini Full HD ve 1080p kalitede, en iyi film izle sitesi Film Gezegeni üzerinden tek part halinde keyifle izleyen herkese iyi filmler dileriz.

Bergen Suikast

14 Ağustos 1989’u 15 Ağustos’a bağlayan gece, Pozantı, Adana’da boşandığı eşi tarafından kurşunlanarak öldürülen; 30 yıllık kısa yaşamına 6 long play, 11 kaset, 129 şarkı ve 1 video filmi sığdıran Bergen memleketi Mersin’de Şehir Mezarlığı´na defnedildi. Saldırıda annesi de yaralandı. Toroslar, Mersin’deki asri anıt mezarlık ziyarete açıktır.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat