Cabbar Şallıel kimdir?
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Cabbar Şallıel kimdir?

Cabbar Şallıel
Cabbar Şallıel

Adana’ ve Gaziantep’in yetiştirdiği müzik alanında ender isimlerden biri olan Maestro Cabbar Şallıel ilk keman ve piyano dersini 11 yaşındayken Dedesi Orhan Şallıel tarafından ve amcası besteci söz yazarı müzigin duayenlerin den biri olan Rıfat Şallıel tarafından başladı..
Uzun süre dedesi Orhan Şallıel tarafından keman dersi alan Cabbar Şallıel belli bir süre okula ara verdi..ve sonrasında yeniden okula başladı..
Cabbar Şallıel Gaziantep devlet konservatuarını kazandık tan sonra Gaziantep’te bestelerini üretmeye , Orkestrasıyla ülkemizi müziğiyle temsil edip sahne almaya başladı.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Şallıel, 2003-2004 tarihinde Müzik Öğretmeni olarak çalıştı.2011-2012 Yılında Maraş Sütçü İmam Üniversitesinde yüksek lisans yaptı..

Şallıel’in bestelemiş olduğu “Gözyaşımda Sen Varsın” “Yanımda Sen Olmayınca” “Hayatıma Hoş Geldin” “Yüzükte Başka Kalpte Başka” “Hüzün Çiçeği” “Bizim için Çal” olan bu harika şarkıları besteledi.
Ayrıca Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası isimli tekli çalışmaları, tüm ulusal dijital platformlarda video klibiyle yayınlanarak büyük beğeni topladı.

Cabbar Şallıel’in Kariyeri

Adana’da doğup Mersin’de yetişen tahsilini Gaziantep Türk müziği devlet konservatuarı hemen ardından, Yüksek lisans olarak yapan keman ve piyano sanatçısı Cabbar Şallıel bir çok farklı ülkede sahne almış Türk müziğini yurt dışında farklı platformlarda temsil edip, tanıtmıştır. Türkiye’nin en ünlü sanatçılarına Orkestra şefliği yapan Cabbar Şallıel yaptığı çalışmalarla herkesin beğenisini takdirini kazanıyor..

Eğlence sektöründe Düğünlerde davetlilere unutulmaz gece yaşatan Cabbar Şallıel ayrıca Özel bir kolejde Müzik Öğretmeni Olarak görev almaktadır..

Şallıel
2023 de yeni şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak farklı tarzlarda şarkılar eşliğinde sizlere müzik ziyafeti sunacak..
Cabbar Şallıel Orkestrası
Cabbar Şallıel önümüzdeki günlerde Bir çok sanatçıya eşlik edip birlikte sanat müziği korolarına kemanıyla eşlik edecek yeni projelerle ilgili olarak dan Ocak ve Şubat aylarında harika Besteler geliyor dedi…
Cabbar Şallıel müzik öğretmeni olarak dan
Gaziantep’te keman ve piyano ile müzik öğretmenliği yaparak ve geleceğe yönelik harika öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor..
Cabbar Şallıel bestleri tüm Dijitallerde
Şarkıların ve linkleri burdan bakabilirsiniz

Hayatıma Hoş Geldin

Yanımda sen olmayınca

Göz yaşımda sen varsın

Yüzükte başka kalpte başka

Hüzün Çiçeği


Ve Cabbar Şallıel Orkestrası resmi Youtube Sayfası
https://youtube.com/@Cabbar_Salliel_Orkestrasi

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat