E-Ticaret Sitesi Fiyatları 2023 Yılında Arttı mı?
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

E-Ticaret Sitesi Fiyatları 2023 Yılında Arttı mı?

E-ticaret siteleri için maliyetleri düşürmek adına her kullanıcının erişebileceği hazır e-ticaret paketleri bulunmaktadır. Her biri farklı içeriklere sahip olan bu paketler fiyat olarak değişkenlik gösterir. İhtiyaçlara göre seçilen paketlerde tüm temel özellikler mevcuttur. Daha fazla özelliği alabilmek için daha geniş kapsamlı paketleri tercih etmek gerekir. İstediğiniz zaman paketler arasında geçiş yapmanız mümkündür. Paketleri kullanarak site kurmak istediğinizde e-ticaret sitesi fiyatları seçtiğiniz pakete göre değişecektir. Dilerseniz piyasayı daha iyi öğrenmek adına ilk etapta ücretsiz demo paketleri kullanabilirsiniz. Ücretsiz denemeye başlamak için telefon numaranız, adınız soyadınız, mağaza adınız ve e-posta adresiniz gibi temel bilgileri girmeniz gerekecektir. Bilgileri kaydettikten sonra hemen denemeye başlayabilirsiniz.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Ücretsiz e-ticaret paketi kullanımı sırasında kredi kartı bilgisi girmenize gerek yoktur. Bu sayede riskin de olmadığı bu paket için kullanıcılardan ekstra bir ücret talep edilmez. Kendi e-ticaret sitenizde satış yapmayı daha kolay hale getiren paketler web sitenizi ulaşılabilir kılar. Kayıt yaptıracağınız e-ticaret paketleri online satış mağazanızı açıp çalıştırmak ve büyütmek için gerekli tüm özelliklere sahiptir. İsterseniz ilerleyen dönemlerde ücretli paketlere geçiş hakkınız olacaktır.

E-Ticaret Sitesi Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Toplam maliyet yani e-ticaret sitesi fiyatları belirlenirken birden fazla unsur dikkate alınır. Özellikle pazarlama stratejisine yönelik yapılan hamleler ve site içi özellikler fiyatların belirlenmesinde doğrudan etkilidir. Eğer sitenizde özel ve özgün bir tasarım istiyorsanız bu durum maliyetleri artıracaktır. Veri ithalatı maliyeti, işlevsellik, pazarlama ve seo gibi etkenler de maliyetin belirlenmesinde rol oynar. Özellikle seo ve pazarlama faaliyetleri ideal hedef kitlenize ulaşmak ve siteye trafik çekmek açılarından son derece önemlidir. E-ticaret sitenizin toplam maliyetini hesaplarken aylık, üç aylık ve yıllık değerler dikkate alınır. Üç ayda bir ödenen geçici vergi ile stopaj, aylık olarak ödenen SGK ve katma değer vergisi gibi bedelleri toplam fiyatların oluşmasında rol oynar.

2023 E-Ticaret Sitesi Fiyatları Ne Kadar?

Hazır e-ticaret altyapı paketlerini seçmeniz hem içerik hem de maliyet açısından size avantaj sağlayacaktır. Özellikle Kobisi tarafından hazırlanmış olan paketler internete özel indirimli fiyatlardan satılır. Fiyatlar indirimli olmasına karşın paketlerdeki özellik sayısı her zaman geniş tutulur. Bu sayede e-ticaret sitesi fiyatlarıiçin belirlenen tutarı ödediğinizde fazlasıyla hizmet alabilirsiniz. Kobisi tüm paketlerini müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hazırlar.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat