Eğlence Mekanı Porssche Gece Kulübünde Olay - Uşak Porssche Club
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Eğlence Mekanı Porssche Gece Kulübünde Olay – Uşak Porssche Club

Uşak Eğlence Mekanı Porssche Gece Kulübü ‘nde Olay, Uşak Porssche Clup olarak bilinen Uşak ilinde bulunan gece kulübünde taciz ve şiddet uygulandığına dair gazeteci T.E.’den önemli açıklamalar geldi. 10 Ekim Saat gece 01.00 sıralarında Porssche Clup eğlence mekanına geldikten sonra yaşanan olayları bir bir anlatan açıklama şu şekilde:

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
Uşak Porssche Club
Uşak Porssche Club

“Gece 01.00 sıralarında Uşak Porssche eğlence mekanına 7 arkadaş giriş yaptık. İçeride iki kadın ahlaksız teklifte bulundu ve ilgilenmediğimi söyledim. 02.00 civarında kız arkadaşım gazeteci S.G. rahatsızlandı ve tuvalete gitti durumu iyi değildi. Güvenlik kız arkadaşımı tuvalete götürürken beni durdurdu ve sinkaflı sözler söyledi, ne olduğunu anlamadım. Daha sonra içeride bir diğer beraber girdiğimiz kız arkadaşlarımızdan İ.A. tuvalete gitmesini rica ettim ve o arkadaşı tuvalete gönderdim. Kız arkadaşım S.G. yaklaşık 30 dakika sonra içeriden diğer arkadaşla çıktı ve durumunun iyi olmadığını söyledi, mekandan bir süre sonra 5 kişi çıktık. 7 kişi girdiğimiz mekanda 2 arkadaşımız içeride kaldı ve onlara ulaşamadık. Kız arkadaşımın durumu iyi olmadığından eve yada hastaneye gitmemiz gerekiyordu. İçeri girip diğer arkadaşlarımıza ulaşmak istediğimizde ben darp edildim. Polise gideceğimi söylediğimde uşakta beni yaşatmayacaklarını ve beni bulup öldüreceklerini söylediler ve mağdur oldum. Ailevi değerlerime ağır hakaretler işittim, kolumdan, boynumdan, bacağımdan ve kafatasımdan darp edildim. Yanlış hatırlamıyorsan 04.40 sıralarında karakola gittim ve şikayetçi olmadım çünkü beni bulup zarar vereceklerinden korktum. Bu durumun başka bir kişinin başına gelmesini istemiyorum. Hakarete uğradım, aileme küfür yedim, üstelik darp edildim, tehdit edildim. Bu şahısların bana zarar vermesi konusunda endişeliyim ve iletişim kurması halinde şikayetçi olacağım. Benim annem hasta bir insan kendime yediremedim kimse ailesine o lafları yediremezdi.” ifadelerini kullandı.”

Olay yerinden uzaklaştıktan sonra Uşak Bir Eylül İlkokulunun önünde 155’ten yardım isteyen T.E. gelen emniyet aracıyla emniyete gitti ve şikayetçi olmadı.

Anahtar Kelimeler: Uşak Porsche, Uşak Porssche, Uşak Porssche club, Uşak Porsche gece kulübü

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat