G noktasını uyarmak için en iyi seks pozisyonları - NEDEN HABER Zevkten delireceksiniz.
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

G noktasını uyarmak için en iyi seks pozisyonları

Cinsel ilişki sırasında daha fazla zevk almak istiyorsanız G noktasını sakın hafife almayın! Orgazma ulaşmanın en kolay yolu olarak tanımlanan G noktasının yeri, kadından kadına değişiyor. Bu nedenle vajinanızı yakından tanımanız ve çeşitli pozisyonları denemekten kaçınmamanız gerekiyor. İşte G noktasını uyararak seksi daha zevkli hale getirecek o pozisyonlar…

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Kapalı misyoner pozisyonu 

Bu pozisyona partnerinizle bacaklarınızı birlikte hareket ettirmeden önce sırtüstü misyoner pozisyonda başlayın. Daha sonra eşinizin bacakları sizin bacaklarınızın üzerinde duracak. Sıkı bir his yaratan bu pozisyon, G noktası için daha fazla sürtünme sağlar. Bu da orgazma ulaşmanıza yardımcı olmak için mükemmel bir yol olabilir.

Kovboy (cowgirl) pozisyonu

Eşinizin sırtüstü yatmasını sağlayın, sonra üstüne çıkıp oturun. Bu konum, odaklanabilmeniz için ritim ve derinlik üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar. G noktası bölgesini uyarmak için ileri geri hareket etmeyi deneyin. Bunu yaparken de farklı hız ve açıları denemekten korkmayın.

Köpek (doggy) pozisyonu 

Köpek stili, seks sırasında daha derin bir zevke ulaşmanın harika yollarındandır. Bu pozisyonda G noktanıza keşfetmek için manevra yapmak da daha kolaydır. Bu pozisyonda arkanızda duran partneriniz sizin için en uygun pozisyonu bulana kadar kollarınızı aşağı sarkıtmayı ve kalçanızı geriye doğru itmeyi deneyin. İsterseniz bacaklarınız yatağın kenarından sarkacak şekilde karnınız üzerinde düz bir şekilde uzanıp eşinizin arkanızda kalmasına izin de verebilirsiniz.

G noktası nedir? G noktası neresi ?

Kadında orgazma ulaşmayı kolaylaştırdığı söylenen G noktası nedir, G noktası neresidir? İşte cevabı…

Kadınların zevk noktalarından biri de G noktası. G noktası, ilk olarak Dr. Grafenberg tarafından tarif edilmiş. G noktası, vajina ön duvarının ortalarında yer alan bir bölge. Bu noktanın görevi de kadının orgazma ulaşmasını kolaylaştırmak. G noktasının var olup olmadığı, bir efsane mi yoksa gerçek mi olduğu hala tartışma konusu.

G NOKTASI NERESİ ?

Grafenberg’e göre vajinanın hemen ön duvarında, vajina girişinden yaklaşık 4 cm sonra, kadının prostat bezine temasa olanak sağlayan bir nokta bulunur.

G NOKTASI NASIL BULUNUR?

Bu noktayı bulabilmek için kendiniz de vücudunuzda keşfe çıkabileceğiniz gibi partnerinizle birlikte G noktanızı tespit edebilirsiniz. Bu bölgeye aralıksız olarak birkaç dakika masaj uygulandığında yoğun bir orgazma ulaşabilirsiniz. Bu masaj esnasında önce idrar hissi oluşur, daha sonrasında uyarılma devam ettiği sürece bu his müthiş bir zevke dönüşür.

G NOKTASI TEK BAŞINA YETER Mİ?

Cinsel uyarılma olmaksızın yalnızca G noktasının uyarılması ile bir kadının orgazm olması mümkün değil. En önemli cinsel organımız beynimiz olduğuna göre önce beynimizi zevke ulaşmak için hazırlamalıyız. 

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat