Gündelik Hayatta Kullanabileceğiniz Gerçek İnci Kolye Modelleri
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Gündelik Hayatta Kullanabileceğiniz Gerçek İnci Kolye Modelleri

Kolyeler, günlük hayata uyum sağlayan aksesuar çeşitlerden biridir. Farklı malzemeler kullanılarak üretilen kolye tasarımları arasında günümüzde en popüler olanlardan inci kolyeler her ana hitap ediyor. Gündelik hayatınızda kullanabileceğiniz sade ve hareketlilik modeller vardır. Gerçek inciler kullanılarak tasarlanan kolyeler, manevi açıdan büyük öneme sahiptir. Boynunuzda taşıyacağınız aksesuarınızın göz alıcı olmasını istiyorsanız inci kolyeleri kullanabilirsiniz. Kiraz, limon, harf, nar tanesi, portakal gibi meyve figürleri ile süslenen modelleri günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tene temas ettiğinde herhangi bir tahriş ya da alerjik reaksiyon meydana gelmez. Gerçek incilerden tasarlanması ve uzun ömürlü bir model olması en sevilen aksesuar çeşitlerinden olmasını sağlıyor.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Gerçek İnci

Kabuklu deniz hayvanlarından olan istiridye, içinden incilerin çıkartılmasıyla bilinen bir hayvandır. Gerçek inci, küçük ve yuvarlak şekilde genellikle sedef renginde ve oldukça değerlidir. Günümüzde daha çok aksesuar tasarımları için kullanılır.Herhangi bir işlem yapılmadan gerçek incilerden tasarlanan kolyeler yüksek maliyetlidir.Değerli taş grubunda yer alan incilerden küpe, bileklik ve halhal gibi aksesuarlar da üretiliyor. Kombine bir şekilde kullanabileceğiniz gerçek inciden tasarlanan aksesuarlar şıklığınıza şıklık katacaktır.

Gerçek İnci Kolye

Gerçek inci kolye modelleri, özel günler dahil her zaman kullanılabilecek takılardır.  Kadınların kendine hayran bırakan kolye modelleri gerdan kısmında parlak ve muhteşem görünüm sunuyor. Yuvarlak şekli ve göz alıcı güzelliğiyle her ortamda tüm gözleri boynunuzda toplayabilirsiniz. Gerçek inciden tasarlanan kolye modelleri uzun yıllar boyu kullanılsa da kırılma ya da eskime yapmaz. Boynunuzda servet değerinde bir aksesuar taşımak istiyorsanız güvenle tercih edebilirsiniz. Dilerseniz düz, dilerseniz figürlü modelleri kullanabilirsiniz.

İnci Kolye

Ülkemizde son zamanlarda daha önemli hal alan inci kolye, en değerli aksesuar grubunda yer alıyor. Tamamen el yapımı yöntemlerde tasarlanan kolye modeli, gerdanda muhteşem duruş sergiliyor. Göz alıcı parlaklıkları düzenli ve temiz bakıldığında uzun yıllar boyu ilk günkü haliyle devam eder. Kolyenin özel mücevher kutusunda saklayarak temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Hem günlük hayatta hem de özel anlarınıza şahitlik edecek çok tasarım mevcuttur. Teninize uyum sağlayan inci kesimini ve modelini tercih ederek dilediğiniz her an kullanabilirsiniz. İndirimli fiyatlar sayesinde hayalinizdeki gerçek inci kolyeye daha uyguna sahip olabilirsiniz.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat