Instagram'dan nasıl para kazanılır - IG TV ile nasıl para kazanabilirim
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Instagram’dan nasıl para kazanılır – IG TV ile nasıl para kazanabilirim

İnstagramda para kazanma yöntemleri uzun zamandır araştırılan konular arasında yer alıyor. Binlerce kişi, influencer olarak para kazanma çabasına girmiş durumda. Sosyal medyada para kazanmak isteyenlerin sayısı azımsanacak derecede az değil! Instagram’dan nasıl para kazanılır, Instagramda bu durumun farkında olan ve yeniliklerle gücünü elinde tutmak isteyen bir medya. Dolayısıyla instagramda artık para kazandırma özelliğini devreye sokarak, daha fazla kitleye hitap etmek istiyor. Peki ama instagramda nasıl para kazanılır? Instragramda IG TV ile nasıl para kazanabilirim? Instagram para kazanma yöntemleri nelerdir? İşte binlerce kişinin merakla beklediği o haber… Instagram para kazanma yöntemleri

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
Instagram'dan nasıl para kazanılır - IG TV ile nasıl para kazanabilirim
Instagram’dan nasıl para kazanılır – IG TV ile nasıl para kazanabilirim

Evet, sonunda instagramdan para kazanmak üzerine edindiğim bilgileri seninle paylaşacak seviyeye geldim. Tarz olarak sağda solda yazılmış bilgileri bir araya toplayarak paylaşım yapmak gibi bir huyum yok. Yaptığım işte başarılı olmak için tabi ki başarıyı yakalamış insanları incelerim, neler yaptıklarına bakarım ama birebir taklit etmek yerine geliştirmeyi tercih ederim.

Instagramdan nasıl para kazanılır

Instagram, Facebook bünyesine geçtikten sonra yeni özellikleri bünyesine ekledi ve daha etkili bir sosyal medya aracına dönüştü. Özellikle “Hikaye” özelliğine büyük tepki gösteren bir kitle olmasına rağmen, ilk günden beri hikaye özelliği varmışcasına bu özellik benimsendi.

Yeni özellikler sayesinde kitlelere hitabını genişleten instagram, bu sefer IG TV üzerinde yeni bir özellik yapacağını duyurdu.

İlk etapta 200 kanal ile anlaşacağı söylenen instagramın, ilerleyen süreçlerde bunu büyük bir para kazanma sürecine çevireceği düşünülüyor.

Instagramdan açıklama bekleyen binlerce sosyal medya kullanıcısı, yeni para kazanma özelliğinin de detaylarını merak ediyor.

Instagram'dan nasıl para kazanılır - IG TV ile nasıl para kazanabilirim
Instagram’dan nasıl para kazanılır – IG TV ile nasıl para kazanabilirim

Edinilen bilgiye göre; Instagram IG TV videolarının aralarına, başına ve sonuna koyacağı küçük reklamlarla, para kazanmayı aktifleştirecek.

Deneme sürecinin yapılacağını söyleyen Instagram, Google ve Youtube gibi iyi dönüşler sağlayacağını düşünüyor.

IG TV üzerinde büyük kitlelere hitap eden 200 sayfa ile anlaşma yapacağını belirten instagramın para kazanma özelliği ile ilgili yenilikleri de devam edecek gibi duruyor. Instragramda IG TV ile nasıl para kazanabilirim

Bu aşamanın kısa süre içinde diğer kullanıcılara da uygulanması hedefleniyor.

Instagramda Butik Açmak

Butik yaptığın işin görünen yüzüdür.

Güven; internet alışverişlerinde çok önemlidir. Baştan savma, düzensiz ve özensiz işler insanları itecektir. instagram butik de belirli normlara göre hazırlanmalıdır.

Gerçek dünyada bir mağazaya girdiğinde ne tür beklentilerin olduğunu bir düşün. Ürünleri rahat bulmak, raflar arasında kaybolmamak, vitrin düzenlemesinin cezbedici olması, aklına takılan soruları sorabileceğin birilerini bulmak vb. Aynıları instagramdan para kazanmak için açacağın butik için de geçerli olacak.

instagramda butik açmak yazımda başarılı bir instagram butiğinin temellerini nasıl atabileceğini anlattım okumanı tavsiye ederim.

Takipçi Kazanmak ve Çoğaltmak

Ticarette reklamın öneminden bahsetmeme gerek yok sanırım. Firmalar bilinirliğini artırmak, kampanyalarını duyurmak ve daha fazla insana ulaşmak için saniyesine binlerce dolar harcayıp TV reklamları veriyorlar. Radyolarda, gazetelerde ve dergilerde yer alıyorlar. Bunun için bünyelerinde ayrı birimler kurup tanıtım yapıyorlar. Hedef insanlara ulaşmak ve müşteri kazanmak. Instagramda da aynı mantık geçerli. Sonuçta ne kadar çok insana ulaşırsan o kadar çok müşteri potansiyeline ulaşabilirsin. Takip olayı da instagramda müşterilere ulaşmanın ve onlarla etkileşimde kalmanın en temel kuralıdır. Ne kadar çok insana ulaşırsan o kadar çok satış yapma imkanın olur. Instagram’dan nasıl para kazanılır

Butik Gelir

Instagramdan para kazanmak planlı ve bilinçli çalışmayla mümkün. Genelde bu işe başlayanlar kendilerini hazırlamadan ve geliştirmeden adım atıp 2-3 hafta sonunda da pes ediyorlar.

Ondan sonra da “Yok ya olmuyor, böyle para kazanılmaz” şeklinde yorumlar yapıyorlar. Emek ve çaba sarf etmeden, araştırma yapmadan başarıyı yakalamak zordur. Dikkat et imkansız demedim. Heves kırıcı ve zordur.

Instagramdan para kazanmak için neler yapılması gerektiğini anlatıyor olacağım. Ama öncelikli olarak Mustafa Kemal Koca’nın hazırladığı Butik Gelir isimli e-kitabını okumanı tavsiye ederim.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat