NERVIUM ilaç nedir, ne işe yarar? Nervium psikiyatri ilacı
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

NERVIUM ilaç nedir, ne işe yarar? Nervium psikiyatri ilacı

Nervium psikiyatri ilacı nedir ve ne işe yarar

Nervium psikiyatri ilacı nedir, ne için kullanılır, yan etkileri nelerdir? NERVIUM 5 mg Tablet, uyuşturucu yada alkolü bırakmanın akabinde geçecek zorlu sürecin atlatılmasında; panik atak, uyku bozukluğu, tedirgin olma, anormal davranışlar, çok fazla heyecanlanma, korkma, bunaltı gibi ani gelişen psikolojik bozukluklarda geçici olmak kaydıyla; NERVIUM ruhsal travmalar, uykusuzluk, tahammül edememe gibi duygusal rahatsızlarda; beyindeki bir hastalıktan dolayı el ve ayaklarda istem dışı birbirini izleyen çırpınma; genel anesteziden önce hastayı yatıştırmak için; sebepsiz geçici nöbetler ya da uzun süren ve sık sık nükseden hastalık nöbetlerinde yardımcı tedavide etkilidir. NERVIUM ilaç nedir. NERVIUM ilaç ne işe yarar. Nervium psikiyatri ilacı

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
NERVIUM ilaç nedir, ne işe yarar? Nervium psikiyatri ilacı
NERVIUM ilaç nedir, ne işe yarar? Nervium psikiyatri ilacı

NERVIUM 5 MG TABLET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

  1. İlacın yüksek miktarda alınması nabzın yavaşlamasına, bilinç kaybına (koma), konuşma güçlüğü, zor nefes alma ve yürüyememeye sebep olabilir.
  2. KOAH, astım, amfizem, bronşit, alkol koması, alkol kullanmak,  uyuşturucu madde, hap bağımlığı öyküsü, uyku esnasında bir anlık solunum durması (uyku apnesi), karaciğer veya böbreklerde ağır işlev bozukluğu, çizgili kas zayıflığı, oküler hipertansiyonu, geçmişte intihara teşebbüs öyküsü, takıntı hastalığı, akıl hastalığı, şizofreni, antidepresan ilaç kullanmak durumlarından birisi ya da bir kaçı kendinizde mevcutsa, tedaviye başlamadan önce kullandığınız ilaçları ve şu anda var olan hastalıklarınızı hekiminize söylemelisiniz.
  3. NERVIUM, Hamilelikte kullanılması doğmamış bebekte doğumsal kusurlara neden olabileceğinden kesinlikle kullanılması önerilmemektedir. Emzirme dönemlerinde de NERVIUM kullanılmamalıdır.
  4. Alkollüyken bu ilacı almamalısınız. NERVIUM alkolün etkisini daha da yükseltir, komaya girebilirsiniz.
  5. NERVIUM, psikojik ve fizyolojik alışkanlık yapmaktadır, hastanın bu ilacı uzun süre kullanmaması, ilacın kullanımının bırakılmasında da kademe kademe azaltarak kesilmesi hususunda uyarılması gerekmektedir.

Nervium hangi tedavide kullanılır?

Erişkinlerde: Anksiyolitik olarak (endişe veya ruhsal sorunlar için): Günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Sedatif hipnotik olarak (sakinleştirici ve uyku verici): Page 5 Sayfa 5 NERVİUM, yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.

Nervium ilacı niçin kullanılır?

Örneğin anksiyete giderici ilaçlar (benzodiazepinler; xanax, nervium) bunlardandır. Ancak bu ilaçlar ruhsal bir bozukluğun tedavisinden çok daha ziyade bazı belirtilerin (kaygı, ajitasyon, uykusuzluk gibi) azaltılması için yardımcı ilaç olarak kullanılırlar.

NERVIUM 5 MG TABLET’İN KULLANIM ŞEKLİ:

NERVIUM reçetede nasıl yazıldıysa o şekilde kullanılması gerekmektedir. Tedavi süresince mutlaka doktorunuzun direktiflerine uyunuz. Size tavsiye edilen miktardan daha fazla ya da ilacı bırakmanız gerektiği söylendiği halde bırakmamakta ısrar edip ilaca devam etmeyi uzattığınız takdirde hastalığınız farklı yönde ilerler, sağlığınız üzerinde ciddi zararları olur.
İlacın her dozunu yeterli miktarda suyla birlikte içiniz.

İLACIN OLASI YAN ETKİLERİ :

NERVIUM kullanırken ateş, vücut ağrıları, kendini hasta hissetme, görme zayıflığı, halüsinasyonlar, hiperaktivite, saldırganlık, zihin bulanıklığı, dikkat dağınıklığı, ciltte ve gözlerde sararma, cinsel isteksizlik, idrara çıkamama.  Nadiren rastlanan yan etkilerden birisiyle karşı karşıya kalırsanız acilen hekiminize söylemelisiniz.

-Vücut dengesinde bozukluk, hareketlerde ve düşünmede yavaşlama, vücut dengesinde bozukluk, uykululuk hali ilacın sık rastlanan yan etkileridir.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat