Penis Büyütme Nasıl Yapılır ? - NEDEN HABER Ameliyat basit mi ? Risk var mı ?
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Penis Büyütme Nasıl Yapılır ?

Erkekler için en önemli sorunlardan bir tanesi penis boyunun uzunluğu, kalınlığı ve işlevselliğidir. Günümüzde erkekler penislerindeki çeşitli şekil bozukluklarından, inceliklerden, eğriliklerden şikayetçi olabilmekte ve bu nedenle penis estetiği ameliyatını tercih etmektedirler. Bir çok nedene bağlı olarak olarak penisde; penis boyu uzatma ameliyatı, penis kalınlaştırma ameliyatı yapılabilmektedir.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır


Normal Bir Penis Büyüklüğü Ne Kadardır?


Henüz erekte olmamış bir penisin boyu 5-8 cm olabilmektedir. Penis ereksiyona geldiğinde boyuna ve enine büyür, hacim artışı ve boyunda da uzama meydana gelir. Ereksiyon halinde normal bir penis ortalama olarak 13-15 cm uzunluğuna erişir. Bu durumda (11-12 cm) altındaki penisler hastanın da talebine göre kısa kabul edilebilmekte ve penis büyütme işlemi için aday olarak kabul edilebilmekedirler. Penis kalınlığı ise kişiden kişiye daha çok farklılık gösterebilmektedir.
 

Penis Boyu Uzatma Ameliyatları Nasıl Yapılır?

Penisin yüzeysel ve asıcı bağları gevşetilerek penisin görünmeyen kısmı dışarı çıkarılmaktadır. Uyguladığımız yöntemde; normalde var olan ancak penisin gözükmeyen kısmı ortaya çıkarılarak bir uzama sağlanmış olur. Bu uzama durumu hem penisin sönük halinde hem de ereksiyon halinde kendini belli eder. Tercih ettiğim bu penis boyu uzatma ameliyatı yöntemi dünyada uygulanan en güncel ve hasta memnuniyeti en fazla olan yöntemlerdendir. Peniste herhangi bir ereksiyon, duyu, ya da his kaybı yaratmaz. Aslında yaptığımız işlem penisin içeride kalan dokusunun dışarıya ilerletilmesi işlemidir. Sonuç olarak peniste maksimum 3-4 cm net bir uzama elde edilir.

Penisin kalınlaştırma işlemi ise penise hastanın kendisinden alınan yağ dokusunun enjekte edilmesi ile sağlanır. Yağlar liposuction tekniği ile alınmaktadır. Yağ alınan yerde belirgin bir iz kalmaz. Sıklıkla bel bölgesi ya da bacağın iç terefları yağ alınması için tercih edilen bölgelerdir.


Penis Boyu Uzatılması ve Kalınlaştırma Ameliyatlarında Anestezi Şekli Nasıl Olmalıdır?


Penis ameliyatları lokal anestezi + sedasyon anestezi tekniği ile gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede hasta genel anestezi ile uyutulmadan ve operasyon sırasında ağrı hissetmeden, ameliyat sonrası kısa bir sure hastanede dinlendikten sonra evine gidebilir. Bazı durumlarda özellikle penis kökünün üst kısmına liposakşın planlanlyorsa genel anestezi tercih edilmektedir.

İşlem sonrası hastalarımızın 1 ay cinsel perhiz uygulamaları gerekmektedir.

https://ertanhaber.com/2020/04/30/erkeklerde-sertlesme-bozuklugu/

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat