Temizlik Şirketi Hizmet Türleri
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Temizlik Şirketi Hizmet Türleri

Temizlik şirketi endüstrisi karmaşık ve dev bir sektördür. Sözleşmeli temizlik için İngiltere pazarının tek başına 5,6 milyar sterlin olduğu tahmin ediliyor. Bu devasa endüstride, farklı işletme türlerine uygun bir dizi farklı türde temizlik hizmeti bulunmaktadır. Bunlar, endüstriyel bir temizliğe duyulan ihtiyaçtan tek seferlik bir temel temizlik istemeye kadar uzanır.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Asos Temizlik Şirketi

Bu makalede, tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu belirlemenize yardımcı olmak için işletmeniz için mevcut olan bazı temizlik türlerini keşfedeceğiz.

Günlük Temizlik

Ofislerinizin düzenli bir temizliğe ihtiyacı varsa günlük temizlik firmaları hizmetleri tam size göre. Bunlar, personeliniz binadan çıkmadan önce veya sonra gerçekleşebilir. Günlük temizlik gereksinimi genellikle müşterinin ihtiyacına uygun olarak ısmarlama olarak oluşturulur.

Günlük temizlik hizmetleri genellikle büyük kapasiteli ve gün boyunca yaya trafiği yüksek olan işletmeler tarafından talep edilmektedir. Düzenli olarak yapılan temizlik, ofise gelen herkeste iyi bir ilk izlenim yaratmanızı ve profesyonel, organize bir şirket algısı oluşturmanızı sağlar.

Günlük temizlik şunları içerebilir:

  • Bireysel iş istasyonlarını temizleme ve sterilize etme
  • Bilgisayar monitörlerinin ve klavyelerinin tozunu alma ve silme
  • Ofis telefonlarının temizlenmesi ve sterilize edilmesi
  • Işık düğmelerini, kulpları ve kapı kollarını temizleme ve sterilize etme
  • Örümcek ağlarını ve toz aydınlatma armatürlerini çıkarma
  • Pencereleri, camları ve boyalı yüzeyleri temizleme
  • Tüm sert yüzeylerin temizlenmesi ve sterilize edilmesi
  • Zeminleri süpürmek veya paspaslamak
  • Resepsiyon, toplantı odaları dahil genel alanların temizliği
  • Mutfak, lavabo ve yemek hazırlama alanlarının temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi
  • El havluları ve çay havluları yıkamak
  • Banyo ve tuvaletlerin temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi
  • Atık ve geri dönüşüm kutularının boşaltılması, gerektiğinde temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi
İlan

Periyodik Temizlik

Periyodik temizlik, günlük temizlik gerektirmeyen bir ofis için idealdir. Tıpkı günlük temizlik gibi, ancak verilen hizmetler aynıdır. Periyodik bir temizlik programı oluştururken, bir işletme gereksinimlerini dikkate almalı ve kendileri için çalışan bir şey yaratmalıdır. Bu, bir işletmenin gün aşırı, haftada bir, iki haftada bir veya ayda bir temizlenebileceği anlamına gelir.

Periyodik temizlik, her gün çok fazla ziyaretçisi ve personeli olmayan küçük ofisler için genellikle faydalıdır. Ayrıca, bir ofise düzenli ziyaretçisi olmayan bir endüstri için de iyidirler.

Derin temizlik

Derin temizlik, bir işletmenin günlük ve periyodik temizlik yoluyla sunulan temizlik seviyesinin ötesinde temizliğe ihtiyacı olduğunda sunulan profesyonel bir temizlik hizmetidir. Uzman bir ekip tarafından en son temizlik yöntemleri kullanılarak derinlemesine temizlik yapılır.

Mutfak Derin Temizler. Endüstriyel mutfaklar, hijyen seviyelerinin en üst düzeye çıkarılmasını sağlamak için genellikle tüm ekipmanların ve yüzeylerin düzenli olarak temizlenmesine ihtiyaç duyar. Bu, karbon birikintilerini kireçten arındırmak, yağdan arındırmak ve çıkarmak için mümkün olduğunda çevre dostu ve biyolojik olarak parçalanabilen kimyasalların kullanılmasını içerir. Buna fırınlar, fritözler, kanopiler ve ekstraksiyon üniteleri dahildir.

Ticari ve/veya Konut Mülkleri Derinlemesine Temizler. Bu tesisler ciddi bir kir, kalıntı ve hatta günlük toz birikiminden zarar görebilir. Bu, malzemelerde, yüzeylerde veya halılarda olabilir.

Derinlemesine temizlik, yalnızca bir işletmenin tesislerinin ve varlıklarının görünümünü iyileştirmeye büyük ölçüde yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda ömürlerini de uzatabilir.

Klinik Temizlik

Klinik temizlik, Klinikler, Hastaneler ve Tedavi Tesisleri gibi yüksek düzeyde hijyen gerektiren ortamlar içindir. İnanılmaz derecede yüksek enfeksiyon riskine sahip yerleri yönetmek için bir klinik temizlik hizmeti uygulanabilir.

Genellikle klinik temizlik, Bakım Kalite Komisyonu (CQC) ve Ulusal Sağlık Standartlarına uygun olacaktır. Bu, uzmanların dezenfektanlar, sabunlar, geri dönüştürülmüş kağıt ürünleri, tuvalet hizmetleri ve atık temizleme (kesme malzemeleri dahil) gibi onaylı sarf malzemeleri aracılığıyla işletmeleri destekleyebileceği anlamına gelir.

Enfeksiyon kontrolü

Yine enfeksiyon kontrol hizmetleri, bu sektörde çok önemli olduğu için ortalamanın üzerinde ve ötesinde bir temizlik hizmeti arayan hastanelere yöneliktir. Enfeksiyonların yayılmasını durdurmak için bu hizmetin doğru ve yüksek standartlarda yapılması önemlidir. Bu, çeşitli yüksek sıcaklıkta buhar ve sisleme teknikleri ile yapılabilir.

Temiz pencereler

Çoğu işletme için bir pencere temizleme hizmeti gereklidir. Bir şirketin pencerelerinin temizlenmesi, tesislerinizi ziyaret eden ziyaretçiler için profesyonel ve yetkin bir his yaratmanıza yardımcı olur. Pencere temizliği ihtiyacınız olduğunda rezerve edilebilir veya düzenli bir programa göre ayarlanabilir.

Pencere temizleme hizmetleri benzersizdir ve müşterinin gereksinimlerine bağlıdır. Bazıları temizlik resepsiyonu ve alçak pencerelerin müşteriler tarafından kolayca görülebilmesi kadar basittir, diğerleri ise ulaşılması zor pencereler için iple erişim pencere temizliği gibi teknikler gerektirir. Profesyonel bir pencere temizleme hizmeti almak, pencerelerinizi mümkün olan en verimli ve müdahaleci olmayan bir şekilde temizlediğinizden emin olmanıza yardımcı olur.

Haşere kontrolü

Haşere kontrolü, bir işletmenin tesislerinde haşere ve kemirgen istilasını önlemeye ve tedavi etmeye yardımcı olan bir tür temizleme çözümüdür. Haşere kontrol temizlik hizmetleri, alışveriş merkezlerinden, ofislerden ve fabrikalardan konutlara ve dairelere kadar hem ticari hem de konut mülklerini kapsayabilir. Bir saha araştırmasına dayanarak, rutin bakım ve stratejik yemlemeye dayalı uygun bir haşere kontrol programı uygulamak mümkündür.

Kaynak: https://www.asostemizlik.com/

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat