Alişan Uğur Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Alişan Uğur Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Alişan Uğur Kimdir, nereli, boyu ve kilosu, oynadığı dizi ve filmler nelerdir? Alişan Uğur, 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası televizyon ve müzik dünyasının çok yakından tanıdığı MFÖ grubundan Özkan Uğur‘dur. Annesi ise ”Ağır Roman“ oyunu ile Türkiye’nin adını duyuran yönetmen Aysun Aslan’dır. 
 

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
Alişan Uğur Kimdir
Alişan Uğur Kimdir

Alişan Uğur Kimdir ?

Alişan Uğur, son günlerde “Üç Kuruş” isimli dizideki Konya’lı karakteri ile tanınan genç ve başarılı bir oyuncudur. Daha öncede dizilerde yer almış olup en iyi yükselişi “Üç Kuruş” dizisiyle gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda oyunculuğun yanında babası gibi müziğe karşı ilgiside bulunan Alişan Uğur, konservatuvar eğitimide almıştır.

Alişan Uğur’un Eğitim Hayatı:

Küçük yaşlarından beri oyunculuğa ve müziğe karşı ilgisi olan başarılı oyuncu Alişan Uğur, ilk oyunculuk eğitimini 14 yaşında almıştır. Oyunculuk eğitimi için İngiltere’de Arts Educationl Schools London’a gitmiştir. London’da müzik ve medya dersleri alan Alişan Uğur, konservatuvar eğitimide almıştır. Okulun lise bölümüne katılan ilk Türk olmasıda bir hayli dikkat çekmiştir. 
Oyunculuk dışında Royal Acedemy of Dramatic Art’da ise 6 ay eğitim görmüştür.

Alişan Uğur, bir röportajında “ Öyle bir ailede doğdumki, babam müzisyen annem kareograf . Ev sanat doluydu. O yüzden benden matematik profesörü olmam beklenmezdi. Küçük yaşlardan beri müzik ve dans hep hayatımdaydı. 8 yaşımda piyano ile tanıştım.” demiştir.

Genç ve başarılı oyuncu 2012 senesinde hem yazıp hemde yönettiği ilk ve ikinci filmleri ile Shorts Film Festivali’ne katılmıştır. Alişan Uğur’un finale kalmasını onaylayan jüri Oscar ödüllü aktör Colin Firth, ikinci senesinde ise Oscar adayı yönetmen Simon Curtis’tir.

Alişan Uğur’un Oyunculuk Kariyeri:

Küçük yaşlarda bir çok eğitim alan ve anne babasının yolundan ilerleyen Alişan Uğur, pek çok başarıya imza atmıştır . Son zamanlarda ”Üç Kuruş” dizisindeki Konya’lı karakteri ile en çok merak edilen isimlerden biri olan Alişan Uğur, ilk ekranlara 2019 senesinde “Karakomik” isimli sinema filminde Rich karakteri ile gelmiştir. Daha sonra Hekimoğlu dizisinde Efe karakterini canlandırmıştır.

Alişan Uğur’un Oynadığı Filmler:

2019- Karakomik (Rich) 

Alişan Uğur’un Oynadığı Diziler:

Hekimoğlu (Efe-konuk oyuncu)

Üç Kuruş (Konyalı)

Alişan Uğur’un Boy ve Kilosu Kaçtır?

Genç yaşına rağmen oldukça yükselen başarılı oyuncu Alişan Uğur’un boyu 1,80 cm kilosu ise 72‘dir.

Alişan Uğur’un Burcu Nedir?

Alişan Uğur’un burcu Oğlak’tır.

Alişan Uğur’un İnstagram Hesabı:

@shanali.1

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat