Boğaziçi Özel Diyaliz Merkezi Burada!
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Boğaziçi Özel Diyaliz Merkezi Burada!

Artan dünya nüfusu sebebiyle sağlık problemlerinin de sayıları artmakta. Tedaviye ihtiyaç duyan kişi sayısı her geçen gün artmakta. Diyaliz böbrek fonksiyonlarının yetersiz kalması durumunda başvurulan bir tedavi yöntemidir. Böbreğin gerçekleştirdiği kandaki zararlı maddelerin süzülmesi işleminin yerine getirilememesi durumunda kişiler diyaliz tedavisine başvururlar.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Diyalizde bu kandaki zararlı maddelerin süzülmesi işlemi cihazlar yoluyla sağlanmaktadır. Bu işlem vücudumuz açısından bir zorunluluktur. Eğer kişilerin böbreklerinde bir problem varsa ve bu işlemi yerine getiremiyorsa diyaliz tedavisi bir zorunluluktur. Diyaliz tedavisi bir kereye mahsus bir işlem olmayıp kişilerin düzenli olarak bu tedaviyi uygulatması da gerekmektedir.

Diyalizin düzenli uygulanması gereken bir işlem olması nedeniyle bu tedaviyi görecek kişilerin çok ciddi incelemeler yapmaları gerekmektedir. Kendileri için oldukça iyi bir diyaliz merkezi bulmaları en öncelikli sorundur. Boğaziçi Özel Diyaliz Merkezi bu bağlamda incelenebilecek iyi seçeneklerdendir. Bu alanda yıllardan beri hizmet vermekte olan merkez müşterilerine uzun yıllık tecrübeleri ile yaklaşmaktadır. Özellikle İstanbul’da ikamet eden kişiler için Boğaziçi özel diyaliz merkezi burada! İstanbul dışındaki kişiler için de hizmete açık olan bu merkezi muhakkak inceleyiniz.

Diyaliz Hastalarında Psikolojik Sorunlar

Diyaliz hastalığı düzenli olarak bir tedavi almayı gerektirir. Bu sebeple kişinin hayatına entegre etmesi gereken bir süreç söz konusudur. Yani kişilerin hayatları ile diyaliz tedavisinin bütünleşmesi gerekmektedir. Elbette ki hayatın içerisinde sürekli olarak bir tedavinin var olması kişileri oldukça etkilemektedir.

Fiziksel bir etkinin yanında diyaliz tedavisi süreci kişilerin kendilerini psikolojik olarak da hazırlamaları gereken bir süreçtir. Hiç şüphesiz düzenli diyaliz tedavisi kişi yaşam kalitesini artırır. Ama bunun yanında tedavi alınan ortam ve koşullar psikolojik sağlık için çok önemlidir. Boğaziçi Özel Diyaliz Merkezi diyaliz tedavisinin hasta kişiler üzerindeki psikolojik etkilerini de göz önünde bulunduran kapsamlı bir tedavi süreci geliştirir. Böylelikle kişiler yaşam kalitelerini artıran tedavi süreçlerinde psikolojik olarak da olumsuz etkilere maruz kalmamış olurlar.

Güler yüzlü personellerinin hepsi alanında uzman ve profesyonel kişilerden oluşan bu merkezde hasta memnuniyeti son derece önemlidir. Hastaların tedavi süreçlerinde, sıkılmaları ve bunalmalarını önlemek adına çoklu eğlenme ve aktivite imkanları sunulmaktadır. Bunlara örnek olarak wifi hizmeti, televizyon, sinema hizmeti, kitap ve sesli kitap hizmeti sunmaktadırlar. Hastaların en büyük destekçileri, refakatçiler de Boğaziçi Özel Diyaliz Merkezi kapsamında elbette düşünülmüştür. Hasta ve refakatçi arasındaki bağın kopmasına sebep olacak her türlü ihtimal bu merkezde engellenmiştir. Refakatçilerin de en az hastalar kadar konforlu ve rahat olmalarına da özen gösterilmiştir.

Diyaliz Tedavisine Adaptasyon Süreci

Diyaliz tedavisi hayatın içine entegre edilmesi gereken bir süreçtir. Bu şekilde düşünüldüğünde psikolojik olarak bir kabullenme ve alışma dönemleri geçirilmesi gerekmektedir. Diyaliz tedavisinde adaptasyon süreci olarak adlandırdığımız bu dönemde psikolojik olarak sağlıklı kalabilmek çok önemlidir. Kişilerin muhakkak psikolojik destek almaları önerilmektedir. İyi yerlerde bulunmaları, huzurlu ve rahat hissetmeleri de gerekmektedir. Diyaliz tedavisi konusunda alanında öncü isim Boğaziçi Özel Diyaliz Merkezi hastaların bu adaptasyon sürecinde de yanında olmaya büyük önem veriyor.

Hasta psikolojik ilerleme çizelgesi ile kişilerin dönemlik psiko analizlerini yapıyor. Elde edilen veriler sonucunda gerekli önlemler alınabiliyor. Böylelikle diyaliz süreci çok daha sağlıklı biçimde geçirilebiliyor. Her hastalıkta olduğu gibi böbrek rahatsızlıklarında ve diyaliz tedavisi sürecinde de moral ve motivasyon çok önemlidir. Bu sebeple hastaların fiziki sağlıkları yanında psikolojik sağlıklarının da önemsenmesi gerekmektedir. Elbette ki hastalar kadar bu sürece dahil olan hasta yakınlarının da psikolojik olarak güçlü kalmaları gerekmektedir. Boğaziçi Özel Diyaliz Merkezi hastalar ve yakınlarına aynı seviyede ilgi ve alaka göstermektedir.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat