Instagram Takip Edemiyorum Sorunu Nasıl Çözülür?
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Instagram Takip Edemiyorum Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagram Takip Edemiyorum Sorunu
Instagram Takip Edemiyorum Sorunu

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya mecali Instagram takip edemiyorum sorunu nasıl çözülür Instagram takip etme sorunu çeşitli sebeplere bağlı olarak gerçekleşmektedir. Bu sebepler he ne kadar internet hataları yüzünden gerçekleşiyor olsa da aldığınız engeller nedeni ile de olabilmektedir.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Instagram da takip etme engelleri neden verilir? Instagram kullanıcılarının hızlı bir şekilde işlem yapması istenmez. Kullanıcıların yapacağı hızlı takip etme ve hızlı takipten çıkma işlemleri söz konusu soruna neden olabilmekte.

Instagram politikaları gereğince, günde takip edebileceğiniz ve takipten çıkabileceğiniz kişilerin sayısı bellidir. Günde 1000 kişiye kadar takip 1000 kişiye kadar da takipten çıkartma işlemi yapabilirsiniz. Bu işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğinizde Instagram size önce uyarı daha sonrasında engel verir.

Instagram Takip Engeli Neden Olur | Instagram Takip Edemiyorum Sorunu Nasıl Çözülür

Instagram Takip Edemiyorum Sorunu aşağıdaki maddeleri dikkatica okuyun.

Instagram takip engeli neden olur Instagram takip edemiyorum sorunu engellere bağlı bir sorundur. Instagram üzerine yaptığınız yanlış bir işlem engel almanıza neden olmuş olabilir. Bu işlem hızlı şekilde takip etmek olabileceği gibi hızlı bir şekilde takipten çıkmanız da olabilir.

Bunun yanı sıra yaptığınız paylaşımların bazı kuralları ihlal etmesi de bu engeli almanıza neden olabilir. Bu nedenle içeriklerinize dikkat etmeniz gerekmekte.

Bilgisayar üzerinden yapılan işlemlerde takip etme sorunu yaşıyorsanız takip etme işlemlerini mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmekte. Instagram, bilgisayar üzerinden giriş yaptığınızı tespit edebilecek durumda.Bot kullanıcıların genel olarak bilgisayar üzerinden girdiğini bildikleri için bilgisayar üzerinden takip işlemleri her zaman mümkün olmayabiliyor.

Cam Hasarı Tramer Kaydında Çıkar Mı merak etmiyor musun?

Instagram Takip Engeli Kaldırma

Instagram’dan herhangi bir nedenden dolayı takip etme engeli almış olma ihtimaliniz bulunuyor. Peki, takip etme engeli nasıl kaldırılır? Öncelikle şunu bilmelisiniz ki haksız şekilde verilen bir engel değilse engel süresinin bitmesi gerekiyor. Buna rağmen engellere itiraz etme şansınız bulunmaktadır. Ayarlar>Profil sekmesi altında yer alan “Sorun bildir” alanından takip engeli sorununuzu dile getirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra takipçileriniz ile olan etkileşimi de arttırarak takip etme engelinden kurtulabilirsiniz. Emoji içermeyen ve anlamlı cümleler ile kurulmuş olan yorumlar engelinizi kaldırmak için yeterli olacaktır. Takipçilerinizden fotoğraflarınıza yorum yapmasını rica edebilirsiniz.

Bu yöntem her ne kadar işe yaramaz gibi gözüküyor olsa da durum böyle değildir, Instagram aldığınız etkileşimleri göz önünde bulundurarak engel sürenizi sıfırlayabilmektedir.

Instagram Takip Engelim Kalkmıyor

Instagram takip engelim kalkmıyor ne yapmam gerekli? Instagram’ın bazı nedenlere bağlı olarak takip engeli verdiğinden bahsetmiştik. Bu engeller zaman içerisinde kaldırılabiliyor ancak bazı engeller kaldırılamıyor. Engellerin dışında anormal hesap hareketleri tespit edilmesi durumda sınırsız şekilde engelleme ile karşılaşma ihtimaliniz bulunmaktadır.Bu gibi durumlarda tek çare maalesef hesap değişimi.

Instagram politikalarını inceleyerek yasaklamalar hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Instagram politikalarını incelemek için buraya tıklayın.

Instagram Takip Edemiyorum Sorunu Nasıl Çözülür? İsimli konumuz umarız size faydalı olmuştur.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat