Akustik Paravan
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Akustik Paravan

Akustik paravan, konuşma seslerinin yoğun olduğu çalışma alanlarında ses karmaşasını önlemek ve alanları bölümlendirmek amacıyla kullanılan ara bölücü ses yalıtım panelidir. Örneğin çağrı merkezi ya da ofis gibi ortamlarda çalışanların konuşma seslerinden dolayı ortamda oluşan ses karmaşasının engellenmesi amacıyla akustik paravan kullanılabilir. Alanları dilediğiniz gibi bölümlendirebilirsiniz. Dekoratif görünüme sahip paravanlar aynı zamanda tekerlekli modelleri sayesinde kolayca taşınabilme imkanını sunmaktadır. Akustik Paravan geniş renk kartelasına sahip birçok kumaş dokusunda uygulanabilmektedir. İki yüzeyi de kumaş kaplı olması nedeniyle iki taraftan ulaşan seslere engel olmaktadır. İçerisinde tercihinize bağlı olarak kullanılacak akustik sünger, taş yünü ses geçişlerine engel olma konusunda talebe bağlı olarak ürün kalınlığı süngerin dns oranları değişiklik göstermektedir. Kişisel alanınızı yaratmanıza yardımcı olan, ortamdaki sesleri sönümleyen kumaş kaplı akustik paravanlar ofislerdeki gürültü problemlerinin giderilmesi için en pratik ürünlerdir.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Akustik duvar panelleri veya akustik tavan panellerinin yeterli gelmediği alanlarda veya kullanılmak istenmediği mekanlarda akustik paravan sesi ortadan kaldırmaya ve mahremiyet yaratmaya yardımcı olur aynızamanda alanın ferah kalmasını da sağlar. Ortamlarınızda yankı problemi bulunuyorsa Akustik Paravan ile birlikte duvarlarınıza aynı dokularda aynı renk seçeneklerin kumaş kaplı panel satın alarak ortamdaki ses karmaşasının önüne geçebilirsiniz. Etkili ses izolasyonu sağlayan Akustik Paravan modelleri hakkında ürünü test etmek istediğiniz durumlarda üretimini gerçekleştiren Turkish Acoustic showroomlarını ziyaret ederek ürünün uygulanmış halini görebilirsiniz. Evlerde, ofislerde ve akustiğin gerektiği her yerde ses sorunları yaşanabiliyor. Bu ses sorunlarından bazıları yankı ve ekodur. Ses sorunları yaşandığı zaman birtakım iletişim problemleri ortaya çıkar. İnsanların birbiriyle zor iletişim kurabilmesi ise istenmeyen bir durumdur.

Akustik sağlamak amacıyla birçok yalıtım sistemi vardır. Kullanacağınız alanı istediğiniz kadar bölümlendirmek ve bunu yaparken de şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız Akustik Paravan tercihleriniz arasında yer almalıdır. Kaliteli ses yalıtım sistemi olmasıyla birlikte kullanacağınız alana uygun modellerden seçerek uyumlu bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Akustik paravan, mekanlarınızın istediğiniz şekilde bölümlendirmenizde kullanabileceğiniz, akustik yalıtım sağlayan modüler ve taşınabilir panellerdir. Farklı renk ve desen alternatifleriyle şık ve dekoratif benzersiz seçenekler sunmaktadır. Bunun yanı sıra mükemmel akustik çözümleme sunmaktadır ve çağrı merkezi gibi yakın mesafeli ve ses yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde çok rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Bakteri oluşumu, kir veya nem birikmesi oluşturmaz, sağlıklı ve steril ortamlarınıza uyum sağlar, içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Turkish Acoustic tarafından üretilen akustik paravanlar hakkında detaylı bilgi edinebilmeniz için web sitelerini ziyaret edebilir satış ofislerini ziyaret ederek ürünlerle ilgili teknik bilgi alabilirsiniz. Teknik şartanemelere uygun üretimi sağlanmaktadır. Bir çok ebatta özel üretimi sağlanabilen akustik paravanlar içerisinde kullanılan materyallerin test sonuçlarına sertifikalarına Turkish Acoustic web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat