Ses Yalıtım Süngeri
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Ses Yalıtım Süngeri

Ses yalıtım süngerleri uygulandığı alandaki istenmeyen sesleri en az seviyeye indirir. Kısaca ses izolasyonu süngerleri ses geçiş kaybını sağlayarak ses iletimini keser.  Günümüz dünyası ve gelişen teknoloji ile birlikte birçok sorunlar ortaya çıkmıştır. Son zamanlara dekorasyon trendleri arasında yer alan ve sesi yüksek derecede azaltabilen bir yalıtım malzemesidir. Ses yalıtımı izolasyonu, akustik düzenlemeler ve benzeri hizmetler de piyasada oldukça ilgi gören ses yalıtım malzemelerinden bir tanesidir. Ses yalıtımında kullanılacak olan bu malzeme sadece sesi yalıtım akla kalmayıp dışarıdan gelebilecek yoğun sesleri de engelleyebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu ses yalıtım malzemesi müşterilerin bu ses yalıtımı izolasyonu malzemesi genellikle müşterilerimizin istek ve arzuları bir gereksinimler doğrultusunda tercih edilmektedir. Bondex sünger kullanılamayacak durumda olan küçük süngerlerin bir araya getirilerek oluşturulan bir ses yalıtım sünger çeşididir. Yankı yalıtımında kullanılan Ses Yalıtım Süngeri modelleri arasında birçok dekoratif izolasyon materyali bulunmaktadır.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Ses yalıtımı ve akustik düzenleme ihtiyacı duyulan alanlarda kullanımı ile mükemmel sonuçların elde edilmesini sağlayan akustik süngerler, yaşam alanlarının her kategorisine uygun şekilde tasarlanmaktadır. Standart ölçüleri, Avrupa ve uluslararası standartlara göre üretilen ses yalıtım ürünleri, müşterilerin taleplerine göre farklı renk seçenekleriyle de üretilebilmektedir. Bu özelliklerinin yanında dekoratif anlamda şıklık kazanılmak istenen yerler için de son derece ideal ürünler olduğundan söz etmek gerekiyor. Stüdyo, ses kayıt odası, TV yayın odası, radyo yayın odasıi hastane odası, MR odası, evde sinema salonu, tiyatro salonu gibi alanlar başta olmak üzere birçok alanda seslerin netleşmesini ve dışarıdan gelen sesleri engelleyen Ses Yalıtım Süngeri farklı model seçeneklerine sahip malzemelerdir. Yankı yalıtımında kullanılan ürünler arasında alanınıza uyum sağlaması açısında birçok dokuda ürünler üretilmektedir.

Piramit, Labirent, Yumurta, Special, Tekno Touch, Düz Akustik Sünger gibi modeller bulunmaktadır. Yüzeyinde bulunan gözenekler sayesinde yankı emilimi sağlaması konusunda büyük katkı sağlamaktadır. Alev ilerletmez yapısı bulunan Ses Yalıtım Süngeri endüstiryel alanlarda kullanımı sağlandığında herhangi bir tehlike oluşturmayacaktır. Akustik süngerler aynı zamanda akustik kumaş kaplı panellerin içerisinde de üretim sırasında kullanılmaktadır. Akustik kumaş kaplı paneller ofislerde, kafelerde, kulüplerde şık görünüm sağlamakla birlikte ortamdaki ses karmaşasını sönümlemektedir. Akustik süngerler ses geçişlerini engelleme konusunda üstün başarılı ürünler olsa da bazı alanlarada sesin yoğunluğundan kaynaklanarak yetersiz kalabilmektedir. Bu nedenle ürünleri bariyerli varyasyonlu haliyle temin ederek uyguladığınızda daha yüksek ses emilimi sağlanacaktır. İnşaat sektörünün hızla büyüyüp geliştiği günümüzde, modern yapılanmaların kendini göstermesi ve söz konusu konut ve diğer alanlarda ses yalıtımı yapılması zorunluluğunu beraberinde getirdi. Ses yalıtımında kullanılan malzemeler isabetli bir seçim yapıldığında kesinlikle beklentiler elde edilebilir tabi bununla birlikte bir de uygulama aşamasında çalışılan firmanın işinde deneyim sahibi olması da önemli yönlerden biridir.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat