Hamile Kalmak İçin En İyi Pozisyonlar
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Hamile Kalmak İçin En İyi Pozisyonlar

hamile kalmak için pozisyon
hamile kalmak için pozisyon

Erkeğin üstte olduğu, kadının ise altta bulunduğu pozisyonlardır. En bilindik hamile kalma pozisyonu olarak nitelendirilebilir. Bu pozisyonda kadının beli yüksekliği az olan bir yastıkla desteklendiğinde spermler yer çekimi etkisiyle daha kolay hareket şansı bulabilir. Bu pozisyon çiftlerin sık başvurduğu bir yöntemdir. Hamile kalmak için pozisyon veya pozisyonlar nelerdir. İşte hamile kalacağınız o pozisyonlar haberimizde.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tam birleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardım eder.

hamile kalmak için pozisyon
hamile kalmak için pozisyon

1. Misyoner Pozisyonu

Hamile kalma pozisyonları arasında en bilindik olanı misyonerdir. Bu pozisyonda erkek üstte ve kadın alttadır. Misyoner pozisyonda, kadının beline yüksek olmayan bir yastıkla destek verildiği takdirde spermlerin hareketi yer çekiminin de etkisiyle kolaylaşmış olur.

2. Köpek (Doggie) Stili

Kadının dizleri üzerinde elleriyle destek alıp erkeğe arkası dönük bir şekilde pozisyon alarak erkeğin arkadan vajinaya ulaşmasını sağladığı bir stildir. Bu stil penisin yumurta kanalına yakın olmasını sağlayarak erkek üreme hücrelerinin yolunu kısaltacaktır.

3. Bacaklar Omuzda Kalça Havada

Kadın sırt üstü yatarken erkek dizlerinin üzerindedir. Kadın bacaklarını erkeğin omuzlarına atarak belli bir açı oluşturur ve bu açı spermlerin yer çekimi etkisiyle daha etkili ilerlemesini sağlar.

Hamile Kalmaya Yardımcı Olan Durumlar

Denediğiniz hamilelik pozisyonu ile gebe kalma olasılığınızı artırdınız. Bu pozisyona destek olarak ihtimalleri daha da yükseltmek istiyorsanız aşağıdaki ipuçlarını dikkate almanızda fayda var!

Bir erkeğin fazla uyarılması yani kaliteli bir ön sevişme, spermin hızını ve sayımını arttırmaktadır.

Sperm hızının ve sayımının artması spermin zorlu yolları aşarak yumurta hücresine ulaşma olasılığını arttırmaktadır.

Düzenli ve eğlenceli bir seks hayatı olan çiftlerin 1 yıl içerisinde gebe kalma olasılığı, düzensiz seks hayatına sahip olanlardan daha fazladır.

Düzenli bir cinsel hayat için haftada 2 ya da 3 kez cinsel ilişkiye girmenizde fayda var.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat