Kocam Benimle Neden Sevişmiyor?
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Kocam Benimle Neden Sevişmiyor?

Kocam Benimle Neden Sevişmiyor
Kocam Benimle Neden Sevişmiyor

Kocanız sizinle sevişmiyorsa bunun bazı nedenleri olabilir. Sizi arzulamıyor ya da onun isteklerini karşılamıyor olabilirsiniz. Daha kötüsü hayatında başka biri de olabilir. Bir diğer varsayım olarak partnerinizin libidosu düşmüş istikrarsız olabilir. Bu sorunun tek bir yanıtı yok. Çok farklı nedenlerle eşiniz ya da sevgiliniz sizinle sevişmek istemiyor olabilir. Şimdi maddeler halinde Kocam Benimle Neden Sevişmiyor sorusunu yanıtlayalım.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

Libidosu Düşük Erkek Sevişmez

Cinsel isteksizlik genel olarak psikolojik faktörlere bağlı olmanın yanı sıra erkeklik hormonu olan testosteron eksikliği neticesinde de karşımıza çıkabilmektedir. Testosteron erkeklerde cinsel dürtü yani libidonun düzenlenmesinde etkili temel faktördür. Özellikle güvensizlik, kızgınlık, kırgınlık duyguları kadınların cinsel isteğini azalttığı gibi uyarılma ve orgazm güçlüklerine neden olabilir. Bazen de evlilik sorunları depresyona veya anksiyete bozukluklarına yol açtığı için cinsel isteği de bozarlar.

Aldatan Erkek Sevişmez

Eğer eşiniz ya da kocanız sizinle sevişmiyorsa hayatında başka kadın/kadınlar olabilir. Cinsel arzularını başkaları üzerinde gideriyorsa eşiniz sizinle sevişmekten kaçınacaktır. Erkekler, doğası gereği, yakınlık yaşadıktan sonra periyodik olarak bizden uzaklaşmak için doğuştan gelen bir ihtiyaç hissederler. Yakınlaştıktan sonra onlara yaklaşmak istememizin doğal olması gibi, sadece bir süre uzaklaşmak istemeleri doğaldır.

Her gün cinsel ilişkiye girilir mi?

Bu sorunun cevabı hayır. Her gün cinsel ilişkiye girmek arzuları ve beklentileri artıracağından bir süre sonra uzaklaşma yaşanacaktır. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların da bulaşması kaçınılmaz olacaktır. Her gün ilişkiye girilir mi sorusunun cevabı hayır olacaktır.

Bir erkek eşini neden reddeder

İletişim eksikliği, sevgi eksikliği, tutkunun azalması, partnerin eski çekiciliğini kaybetmesi, partnerin temizliğine, giyimine, öz bakımına dikkat etmemesi, kilo alması, kötü kokması, ağız hijyeninin eksik olması, vb. nedenler de erkeğin cinsel ilişkiyi reddetmesinin en önemli sebeplerindendir. Kocam Benimle Neden Sevişmiyor diyorsanız mutlaka yazımızın tamamını okuyun.

Bir kadın eşiyle neden birlikte olmak istemez

Hormonal dengesizlikler, kalp, karaciğer ya da böbrek hastalıkları ile kadınlarda menopoz dönemi cinsel isteksizliğe neden olabilir. Sonuç olarak azalmış cinsel istek her yaştaki ve her sosyokültürel durumdaki kadın ve erkekleri etkileyebilen, sık görülen bir cinsel işlev bozukluğudur.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat