iPhone Şarj Aleti Bozuldu Ne Yapmalıyım Çözümü
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

iPhone Şarj Aleti Bozuldu Ne Yapmalıyım Çözümü

Bunun için uygulayabileceğiniz en basit metot Yepyeni bir şarj adaptörü satın almak olacaktır. Ancak Yepyeni bir sarj adaptörü satın almak maliyetli olacağından haklı olarak bu seçeneğe yanaşmak istemeyebilirsiniz. Sizler için derlemiş olduğumuz bu yazıda, bozulan iphone şarj aletinizi, kendi imkanlarınızla nasıl tamir edebilirsiniz bahsedeceğiz. iPhone Şarj Aleti Bozuldu ne yapmalıyım diyenlere 5 fikir verdik illaki biri işe yarayacaktır.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
iPhone Şarj Aleti Bozuldu Ne Yapmalıyım Çözümü

1. Kurşun Kalem İle Tamir

Bir iphone şarj cihazı kuvvet adaptörü ve Lightning USB kablosu olmak üzere iki parçaya sahiptir. Şarj adaptörünü prize, Lightning kablosunun bir ucu da telefonunuzun girişine dikkatli bir şekilde takmadan kablonun giren kısmını kurşun kalem ile boyayın. Kurşun iletken bir yapıya sahip olduğundan sorun eğer kablo ucunda ise şarj olacaktır.

2. Telefonun Şarj Girişine Kürdan Sokun

Telefonunuzun şarj girişinde toz veya tüy birikmiş olabileceğinden o kısma iletken olmayan örneğin kürdan ile temizleyin. İğne ile denemenizi tavsiye etmem çünkü iletken olduğundan kısa devre ile bataryanızı patlatabilir.

3. Prizi Değiştirin

Her prize aynı akımda enerji gitmeyebilir. Her prize aynı enerji gitmediğinden sigorta kutusuna en yakın priz ile şarj etmeyi deneyin. Veya Cihazınızın şarj girişinde bir bozukluk meydana gelmiş olabilir. Bunu test etmek için şarj aletinizi, dengi olan ayrımlı bir iphone Veyahut ipad cihazına takmayı deneyin.

4. Sok-Çıkar Yöntemi

Adaptörünüzü şoklamanız gerekebilir. Bunu kablo takılı olmadan denemelisiniz. Sadece adaptörünüzü 5-10 kere hızlıca prize sokun çıkarın. Bu şoklama yöntemidir. 220w enerji gir çık sayesinde adaptörünüz çalışabilir. Bunu genellikle ömrü bitmiş pillere uyguluyorlar ve doğru sonuç alıyorlar.

5. Kabloyu Farklı Adaptöre Takın

Adaptörünüz yeterli enerji sağlayamıyor olabilir. Farklı bir adaptör deneyerek sorunu çözmeye çalışın. Şunu unutmayın, sorunu çözmek için sebebini bilmek gerekir. Sebebini bilmediğiniz sorunu asla çözemezsiniz.

Bu yazımızda bozulan iphone şarj aletini kendi imkanlarımla nasıl tamir ederim sorusuna yanıt bulduk. iPhone Şarj Aleti Bozuldu Ne Yapmalıyım çözümü yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat