Wordpress RSS feed Hatası Nasıl Giderilir Kesin Çözüm
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

WordPress RSS feed Hatası Nasıl Giderilir Kesin Çözüm

RSS Feed Hataları nasıl giderilir, wordPress sitenizde RSS feed hatalarıyla karşılaşıyorsunuz sanırım. RSS yayınları, kullanıcıların Feedly gibi haber okuyucu uygulamalarını kullanarak blogunuza abone olmalarına yardımcı olur. RSS özet akışları XML biçimlendirme dilinde yayınlandığından, özet akışındaki küçük bir hata onu okunamaz hale getirebilir ve kullanıcılar haber özet akışlarında yeni içerik göremez. Peki WordPress RSS feed hatası nasıl giderilir gelin hep beraber inceleyelim.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır
WordPress RSS feed Hatası Nasıl Giderilir Kesin Çözüm

WordPress RSS Hatası Çözümü

SS hata mesajı şöyle görünecektir:

XML Ayrıştırma Hatası: Varlığın başında olmayan XML veya metin bildirimi
Konum: http://example.com/feed
Satır Numarası 2, Sütun 1:

Hangi tarayıcıyı kullandığınıza bağlı olarak RSS feed’i hata mesajınız değişebilir.

Bu hata mesajını, feed’inizi bir tarayıcıda ziyaret ederken de görebilirsiniz.

Uyarı: Üstbilgi bilgileri değiştirilemiyor – /home/kullaniciadi/example.com/wp- 1228 satırındaki / pluggable.php içerir

FeedBurner kullanıyorsanız hatalarınız farklı görünebilir.

Bunu söyledikten sonra, bu RSS feed hatalarına neden olan şeylere ve bunların nasıl düzeltileceğine bakalım.

WordPress’te RSS Besleme Hatalarını El İle Düzeltme

RSS özet akışlarınızın hata göstermesinin en olası nedeni biçimlendirmenin kötü olmasıdır. Bu zayıf biçimlendirme, bir eklentide veya temanızın function.php dosyasında PHP etiketi kapatıldıktan sonra boş bir alandan kaynaklanabilir .

Kısa süre önce temanıza veya alt temanın function.php dosyasına bir kod snippet’i eklediyseniz . O zaman işlevler dosyanızı düzenlemeniz gerekir.

İşlevler dosyanızın sonunda bir kapanış PHP etiketi varsa, bundan sonra fazladan boşluk veya satır sonu olmadığından emin olmanız gerekir.

İdeal olarak, dosyanın sonunda kapanış PHP etiketi gerekmez. Tamamen kapanış php etiketini kaldırmak eğer bu yüzden iyi olurdu.

Bu, çoğu durumda sorunu çözmelidir. Ancak, RSS feed hatasını düzeltmezse, okumaya devam edin.

Merak etmiyor musunuz “Yayımlama başarısız oldu Muhtemelen Çevrimdışısınız” WordPress hatası çözümünü.

RSS Feed ile İlgili Eklentileri Devre Dışı Bırak

Web sitenizin RSS akışını değiştiren veya yeni bir tane oluşturan bir WordPress eklentisi kullanıyorsanız, bu eklentiyi devre dışı bırakmanız gerekir.

Emin değilseniz, tüm WordPress eklentilerini geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Ardından, hata için RSS feed’inizi kontrol edin. Hata kaybolursa, bu web sitenize yüklenen eklentilerden birinin suçlu olduğu anlamına gelir.

Artık yüklü eklentilerinizi tek tek yeniden etkinleştirebilir ve her eklentiyi etkinleştirdikten sonra RSS akışınızı kontrol edebilirsiniz. Bu şekilde, hangi eklentinin soruna neden olduğunu tam olarak öğrenebilirsiniz.

Eklentiyi bulduktan sonra, güncelleme için eklentinin desteğiyle iletişime geçebilir veya aynı şeyi yapan alternatif bir eklenti bulabilirsiniz.

Geçici Olarak Varsayılan Temaya Geçme

Bazen, kötü kodlanmış bir WordPress tema işlevi WordPress RSS akışınızı da etkileyebilir. Sorunun WordPress temanızdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını görmek için geçici olarak varsayılan bir WordPress temasına geçmeniz gerekir.

Basitçe gidin Görünüm »Temalar sayfa ve zaten varsayılan bir tema daha sonra yüklü varsa etkinleştirin.

Varsayılan temalar Yirmi Ondokuz, Yirmi Onyedi, Yirmi Onaltı vb. Web sitenizde yüklü bir tane yoksa, yüklemek ve etkinleştirmek için Yeni Ekle düğmesini tıklayabilirsiniz.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat