Bir Kadını Tavlamanın En İyi 10 Yolu - NEDEN HABER Kesin tavlayacağınız 10 süper taktik
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam
Mobil Ekranı Kaplayan Popup Reklam

Bir Kadını Tavlamanın En İyi 10 Yolu

1. Tanışın.

İlk adım budur tabi. Unutmayın; Ya kadının kafasında hiç olmayan bir erkek tipi olmalısınız ya da kadının tam kafasındaki tip olmalısınız. Kafasında olmayan tip; ilgi çekici erkek modelidir.

Bu reklam size özel yayımlanmaktadır

2. Net Konuşun ve Kararlı Olun.

Konuşmalarınız, vucut diliniz her yönünüz ile samimi ve net olun. Mışlı, muşlu konuşmayın, net bir şekilde konuşun. patronun siz olduğunu gösterin biraz. Masadan kalkma zamanına siz karar verin, siparişi siz verin, kızı takip etmeyin, arkasından bir yere giderken önden yürüyün . Aktif olun biraz. Karar veren ve uygulayan siz olun, kıza bir şey bırakmayın. Tabi odunluk da yapmayın, kıza da fikrini sorun.

3. Ona Küçük Sürprizler Yapın.

Özellikle ikinci kez görüşme şansınız varsa, O’na küçük sürprizleri yapmanız gerekir. Kadınlar çiçeği klişe bulur ama alınmadığında da dudaklarını bükerler. Alın bu güzel varlığa çiçek. Çünkü çiçek kadını besleyen bir şeydir.

4. O’na İlk Etapta Fazla Soru Sormayın.

Kadına, telefon ve iş vs. sormayın. Bırakın o anlatsın siz, soracağınızı sorun kadın zaten dökmeye yer arar. Dökülsün bir kızcağız rahatlasın, sonra siz bombardımana geçin ama fazla sıkmadan. Kendinizden bahsedin, nasıl bir işte çalışıyorsunuz vs. (kısacası hayatınızdan küçük kırıntılar atın ama fazla derine inmeyin, kadın gizemi sever çünkü). Eski ilişkileriniz ile ilgili soru sorar ise; yuvarlak cevap verin (klişe olmasın). Konuyu derhal değiştirin. O da değiştirmeye can atacaktır. Zira o şuandır, eskisi onu ilgilendirmez. Hazır gizemi yaratmışken açık vermeyin. Gizemi bol tutun, sempatik gülüşler kullanın.

5. Kendinize Güvenin.

Her şeyden önce özgüveninizi kıza hissettirmelisiniz. Tahmin edeceğiniz üzere ezik tiplere bakmayacaklardır. istese onun gibi onlarcasını bulabileceğinizi hissetmelidir. Kızlar kaçan erkeği sever. Kendinizi gösterip ilgisini çekin. Sonrada kaçın. Özgüven ile yavşaklık arasında ki inci çizgiyi aşmamak koşuluyla kendinize güvenin.

6. Eğer Zenginseniz Paranızı Konuşturun.

Malum paranın açamayacağı kapı yok derler. Belki bir loto tutturmanız gerekebilir bunun için ama eğer paranız da olduğu halde bir kızı tavlayamıyorsanız lütfen şu önerimizi uygulayın; Modern bir cafeye gidin, masanın üstüne sigaranızı, araba anahtarınızı ve güneş gözlüğünüzü koyun (arabanız yoksa, olan birinden anahtarlarını rica edin). Bu andan sonra çevreyle iletişimi kesin, cep telefonunu çıkarın ve birileriyle mesajlaşıyormuş gibi yapın, mesajlaşacak kimse yoksa oyun oynayın farketmez. Garson geldiğinde havalı bir şeyler isteyin. Siparişin bekleme süresinde etrafınızı süzün ve gözünüze kestirdiğiniz bir güzellik varsa, O’na arada kaçamak bakışlar atın. Sipariş geldiğinde yavaş yavaş için, aceleniz yok. Bu süreçte hala etrafındaki kızların hiçbiri yanınıza gelip sizinle tanışmaya çalışmadıysa paşa paşa hesabı ödeyin, kalkın gidin ama bu eylemi birkaç gün sürdürün.

7. Üstüne Fazla Düşmeyin.

Kesinlikle ısrarcı olmayın, bu tip insanlar kadınları bazen fazla sıkar ve kaçarlar. Eğer karşınızdaki kız güzelse sakın övmeyin, yerden yere vurun, yerin dibine sokucu laflar edin. Örnek: ”Kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyosun sen? Fiziki güzelliğin var diye ruhunun da güzel olacağını mı zannediyorsun?” gibi. Çünkü güzel kızlarherkes tarafından poh pohlandığı için artık eleştirilmek daha çok hoşlarına gider. Mesela bir topluluktasınız, hoşlandığınız kız da var. Sakın sadece kıza odaklanmayın, kızın arkadaşlarıyla konuşun, kendi arkadaşlarınızla konuşun, sakın ama sakın kıza odaklanmayın. Kız ihmal edilmemeli ancak her saat başı da aranmamalıdır, mesaj atılmamalıdır. Genelde fazla ilgi ters tepmektedir.

8. Emek Verin.

Bazen kadınlarla uğraşmanız gerekir. Ciddi ciddi emek harcamanız sabırlı olmanız gerekir. Onunla uğraşın. Tabi bunun da dozunu iyi ayarlamalısınız. Tatlı tatlı uğraşın. Hem bu sayede kadın sizin eğlenceli olduğunuzu düşünür, hem de siz sıkılmazsınız, güzel muhabbet döner. Ama yeri geldiği zaman da ciddi olmalısınız.

9. Doğal, Dürüst ve Samimi Olun.

Doğal insanlar genellikle çok sevilirler. Çünkü doğal insanların yanında insanlar kendilerini rahat hissederler.kadın seçen taraftır. Eğer seçtiyse, siz ona yönelirken tav olmuşçasına bir role bürünür belki. Belki naz niyaz yapar; ya da “neden siz?”i açıklayacak bir şeyler bulur. Aslında neticeyi veren, sizin tavlama metodlarınız değil kadınınızın gönlüdür.

10. Giyiminize ve Kokunuza Dikkat Edin.

Kıyafet ve koku için ucuz pahalı ayrımı değil bahsettiğimiz şey. Özellikle temiz – kirli , kokusuz – kokulu, uyumsuz – uyumlu ayrımıdır. Temiz ve uyumlu giyinin, mutlaka güzel bir parfümkullanın. Kadınlar parfüm kullanan erkekleri beğenir. Erkeği beğenmese de en azından ‘parfümü çok güzel kokuyor’ diye düşünür.

Başa dön tuşu
nakliyat | - | Sağlık Haberleri | - | kahve tarifleri | - | istanbul eşya depolama | - | kartal evden eve nakliyat | - | istanbul evden eve nakliyat